Erve Broam
Activiteiten

Doen! 

U hoeft het erf niet af

Of u een dag of drie weken op Erve Broam verblijft, er is hier genoeg te doen. We hebben activiteiten die geschikt zijn voor collega's, vriendengroepen en families met kinderen. Laat u op sportief vlak flink uitdagen, ontdek uw eigen creativiteit en vergeet dan niet de inwendige mens goed te verzorgen. Vindt u niet wat u zoekt bij ons aanbod? Neem dan contact op en we denken met u mee. 


Inspanning en ontspanning

Lekker eten en drinken

Een stevige Boerenlunch tijdens een bijeenkomst, een High Tea speciaal voor kinderen of met het hele gezin genieten van Twentse Tapas. Op Erve Broam kunt u binnen en buiten genieten van allerlei lekkers, vaak voorzien van Twentse twist. We werken hierin vaak samen met ondernemers uit de omgeving. Kijk hier voor meer ideeën of neem contact op met Kristel om uw wensen te bespreken. 

Beleef & Doe

Samen met boer Leo of boerin Kristel koetjes en kalfjes kijken of liever een workshop koeien melken? We laten graag zien wat er op ons melkveebedrijf allemaal gaande is. Met de Boerenspelen kunt u aan den lijve ondervinden dat het boerenwerk nog wel wat spierkracht vraagt, ondanks alle automatisering. En voor wie graag eens het erf af wil, organiseer voor uw groep een trekkerrit of keverrally. Op en rond Erve Broam is genoeg te beleven en te doen!

Creatief

Voor wie niet continu in de weer wil zijn, maar heerlijk binnen wil kunnen freubelen: de workshop Pimp een klomp. Het is de kans om de ouderwetse boerenklomp een eigen uitstraling te geven. En voor wie naast onze zwart- en roodbonte koeien graag wat meer kleur ziet, is er de workshop Pimp een koe. Kijk hier voor meer informatie.

Heeft u een korte vraag?
Stuur dan een WhatsApp bericht
naar Kristel Scholten Linde
Via: 06 30391343