Erve Broam
Boek nu!
Zakelijke mogelijkheden

op Erve Broam
Teambuilding met vergadering én overnachting

Teambuilding met vergadering én overnachting

Zie jij jezelf al zitten samen met je collega’s?

De oude kalverstal van Oons Gait is omgetoverd tot een ruime huiskamer. En is ook te gebruiken als luxe vergaderruimte. Extra bijkomstigheid zijn de koeien. Denk je dat je begluurd wordt? Dat klopt, want je kunt zelf ook door de stalraampjes zo de stal inkijken. Die taak krijgen jullie erbij: Gluren naar de buren: de koeien goed in de gaten houden. Wanneer het weer het toelaat is het zelfs mogelijk om een meeting buiten te doen, met uitzicht op de koeien. Koeien zijn altijd inspirerend en misschien brengen ze het team wel op de beste ideeën!

Het 16-persoons vakantiehuis is ruim en geschikt om zakelijk in te zetten voor een teambuildingsdag of een aantal vergaderingen verspreid over meerdere dagen. Dus, een vergadersessie inclusief overnachting(en) is mogelijk. Beneden, in de oude kalverstal vind je een ruime boerenkeuken natuurlijk met afwasmachine en van alle luxe voorzien. De grijs gemêleerde banken nodigen uit om op te relaxen tussen de vergaderingen door. En 's ochtends voor de volgende meeting, gezellig met zijn allen aan de ruime boereneettafel.

Het is heerlijk wakker worden met de geur van verse broodjes. Het vrolijke landleven servies, kleurrijke illustraties met een heel eigen karakter, is van Ali Kruse. Wat zou Oons Sien dat prachtig hebben gevonden. Een huis vol met gasten die de toekomstgericht bezig zijn en geïnspireerd raken door het boerenleven.

Bekijk alle mogelijkheden

Overnachten

Teambuilding met vergadering én overnachting? Wat zou Oons Sien dat prachtig hebben gevonden. Een huis vol met gasten die toekomstgericht bezig zijn en geïnspireerd raken door het boerenleven.

Bijeenkomsten

Wil je echt loskomen uit de dagelijkse werkomgeving voor een team- of trainingsbijeenkomst, dan is het eeuwenoude boerenerf van Erve Broam een prachtig plek.

Activiteiten

Combineer een meeting bij Erve Broam met onze activiteien. Wij hebben verrassende (buiten)activiteiten passend bij jullie organisatie.

Eten & drinken

Eten & drinken

Op basis van je behoeften is het mogelijk om je meeting of vergadering uit te breiden met een diner, buffet of barbecue. Of misschien kom je wel alleen om te lunchen. Wij hebben diverse mogelijkheden om jou dag smakelijk in te vullen. 


Bekijk de mogelijkhedenWil je een aanvraag doen of meer weten?

Vraag een offerte aan
Heeft u een korte vraag?
Stuur dan een WhatsApp bericht
naar Kristel Scholten Linde
Via: 06 30391343