Erve Broam
Zakelijk

Volledig ontzorgd

vergaderen, vieren, ontspannen

Erve Broam biedt de perfecte locatie voor groepen van 10 tot 50 personen. Wilt u vergaderen, een bijeenkomst organiseren of een jubileum vieren? Kom langs of bel ons om de mogelijkheden te bespreken van onze vergaderruimten en verneem direct ons aanvullende aanbod op culinair, actief en creatief gebied. Wij denken graag met u mee over een maatwerk programma waarin we onze gasten zoveel mogelijk ontzorgen. Of vraag een offerte per mail aan.


Zakelijk, verzorgd en uniek

Diverse ruimtes

De vergaderruimte in landelijke stijl is voorzien van alle gemakken zoals beamer, scherm, wifi en flipover. In deze ruimte zijn verschillende zaalopstellingen mogelijk, passend bij de bijeenkomst en het aantal deelnemers. Naast de vergaderruimte is er op de eerste verdieping een sfeervol ingerichte ruimte die te gebruiken is voor een parallelsessie, een workshop of voor een smaakvolle lunch. De ruimtes bieden diverse mogelijkheden, beschrijf uw wensen en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Zaalopstellingen

Extra mogelijkheden

Hoewel we de perfecte ruimte hebben om een bijeenkomst te verzorgen, nemen we onze gasten graag mee naar buiten. We zijn trots op ons bedrijf, genieten van de omgeving en laten anderen graag meegenieten. Bijvoorbeeld met een rondleiding door Leo of Kristel over het melkveebedrijf, een workshop koeien melken of een lunchwandeling door het aangrenzende bos. En voor wie grotere plannen heeft, ook een keverrally of trekkerrit door het Twentse land behoren tot de mogelijkheden. Bekijk onze activiteiten (ook creatief) of neem contact op om uw ideeën te bespreken.  

Voor de fijnproevers: bekijk het aanbod om lekker te eten en te drinken. Natuurlijk genieten op Erve Broam!

Cadeaupakket met landlevengevoel

Een bedankje voor een jubilaris of gastspreker, een reeks kerstpakketten of iets leuks voor alle hardwerkende medewerkers. Erve Broam verzorgt graag kleine of grote cadeaupakket met echt landlevengevoel, samengesteld in de kleinste winkel van Agelo op eigen erf. Hier verkopen Kristel en Leo Scholten Linde alleen maar spullen die ze zelf leuk of lekker vinden. Het assortiment is breed: van landelijk servies, leuke tassen en schorten tot Oudhollands snoep, Oma's Grenadine, Boerinnenbeschuit, Broams' jam en Broams' Bittertje. 

Heeft u een korte vraag?
Stuur dan een WhatsApp bericht
naar Kristel Scholten Linde
Via: 06 30391343