Erve Broam
Overnachten

Sfeervol overnachten

in de vakantieboerderij

Bij ‘Erve Broam’ kan het nog! ' s Morgens wakker worden van het getjilp van de vogels. En, als u vroeg op staat dan ziet u misschien een ree met jongen in de wei. In de verte hoort u de koeien loeien.

Het belooft weer een stralende dag te worden. Heerlijk om met z’n allen te ontbijten in de boerenkeuken met de enorme tafel. En zo meteen de stal in voor de rondleiding van boerin Kristel. 

Terwijl de kinderen op de trampoline springen of de kabelbaan ontdekken, kunt u heerlijk relaxen op het boerenterras met het hemels uitzicht en tegelijkertijd de jongsten in de gaten te houden.

Niks moet alles mag!

Rust, ruimte en ideale uitvalbasis voor bruisend Twente

Hoe ziet de vakantieboerderij er uit?

De ruime vakantieboerderij geeft u het idee dat u teruggaat in de tijd. Het voelt als een luxe landhuis voorzien van alle moderne apparatuur, maar dan wel op een uniek plekje. Er is voldoende plek voor iedereen. Of aan de keukentafel, zittend op de oude ‘biezen’ keukenstoelen genieten van een kopje koffie met lekkers, en daarna relaxen in de authentieke woonkamer. De kinderen spelen ondertussen verstoppertje.

In het gehele huis is plek voor 16 personen en 4 kleine kinderen (4 kinderledikanten verdeeld over 3 slaapkamers). De boven- en benedenverdieping hebben een eigen badkamer. Zowel boven als beneden is er op een slaapkamer een heuse bedstee gerealiseerd. De kamers op de bovenverdieping hebben nieuwe boxspring bedden. Er is op de benedenverdieping zelfs een ‘Twentse opkamer’ met uitzicht op de stal. De slaapkamers op de bovenverdieping hebben een weids uitzicht. Voor de kinderen is het een feest om tijdens de vakantie in een heus stapelbed te slapen. 

Kamer indeling
Beneden:
Slaapkamer 1: 2x 1-persoonsbed met wastafel
Slaapkamer 2: 2x 1-persoonsbed met wastafel
Slaapkamer 3: 1x 2-persoonsbed met wastafel
Slaapkamer 4: 2-persoons bedstee
Aangepaste badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel
En twee aparte toiletruimtes

Boven:
Slaapkamer 5: 2x 1-persoons boxspring
Slaapkamer 6: 2x 1-persoons boxspring
Slaapkamer 7: 2x 1-persoons boxspring
Slaapkamer 8: 2-persoons bedstee


Badkamer met douche, toilet en dubbele wastafel
Extra ruimte met een wastafel (op de overloop)

Indeling vakantieboerderij

S l a a p k a m e r S l a a p k a m e r W o o n k a m e r S l a a p k a m e r W o o n k e u k e n W o o n k e u k e n S l a a p k a m e r S l a a p k a m e r S l a a p k a m e r S l a a p k a m e r K e u k e n K e u k e n H a l W C G a r d e r o b e T r a p K a s t B a d k a m e r B a d k a m e r B e g a n e g r o n d B e g a n e g r o n d E e r s t e v e r d i e p i n g E e r s t e v e r d i e p i n g G a m e t u w m u i s o v e r e e n k a m e r o m d e k a m e r t e b e k i j k e n .

Wellness in de bakspieker en hottub

U kijkt uw ogen uit zodra u de deur opent van de Bakspieker van Erve Broam. Het ritueel kan beginnen. Eerst heerlijk onder de douche, goed afdrogen en met de voetjes in het water en dan de sauna in. Heerlijk op een handdoekje liggend relaxen. De laatste minuutjes zittend op de onderste bank. En dan naar buiten, de wei in, afkoelen. Hoe bijzonder is dit, om op een ligbedje middenin ‘the middle of knowhere’ te mogen genieten van het buitenleven.

En dan de hottub in. De op hout gestookte grote badkuip, waar u heerlijk ver weg kunt kijken. En de koeien kijken met u mee! Bij heldere hemel kunt u eindeloos veel sterren tellen. Wanneer komt u wellnessen? 

Voor de gasten van de vakantieboerderij is het gebruik van de sauna en de hottub voor 1 dagdeel inbegrepen. U kunt natuurlijk extra uren bijboeken, hiervoor zijn de kosten: € 50,- per dag. Dit kunt u bij de reservering aangeven.

Relaxarrangement
Komt u niet overnachten maar wilt u wel gebruik maken van onze wellness? Dat kan! U bent van harte welkom om te komen genieten van ons relaxarrangement. Een dagdeel of een avondje (4 uur) lekker bubbelen met vrienden, familie of buren.
De eerste 4 personen € 35,- per persoon (incl. hapjes en drankjes)

Prijzen

Klik op onderstaande prijzentabel voor ons prijzenoverzicht. Of op reserveren om uw totaalprijs te berekenen.
Alle prijzen zijn gebaseerd op groepen t/m 16 personen en 4 kleine kinderen (4 kinderledikanten verdeeld over 3 slaapkamers).

Deze prijzen zijn inclusief:


Bijkomende kosten:

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Ga naar reserveren om uw totaalprijs te berekenen.

Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Direct boeken

Hieronder ziet u de beschikbaarheid per maand afhankelijk van het gekozen aantal overnachtingen. Beschikbare aanvangsdagen zijn groen aangegeven. Klik op een van de beschikbare dagen om prijzen te bekijken en om direct een reservering te plaatsen.

LET OP! Reserveringen mogelijk vanaf minimaal 2 overnachtingen. 

Logo Groepen.nl

Heeft u een korte vraag?
Stuur dan een WhatsApp bericht
naar Kristel Scholten Linde
Via: 06 30391343