Erve Broam
Boek nu!
Sfeervol overnachten

Bie Gait, Bie Sien of Bie Dieka
Sfeervol overnachten Bie Gait of Bie Sien

Sfeervol overnachten Bie Gait of Bie Sien

Bij ‘Erve Broam’ kan het nog! ' s Morgens wakker worden van het getjilp van de vogels. En als je vroeg op staat dan zie je misschien een ree met jongen in de wei. In de verte hoor je de koeien loeien.

Het belooft weer een stralende dag te worden. Heerlijk om met z’n allen te ontbijten in de boerenkeuken met de enorme tafel. En zo meteen de stal in voor de rondleiding van boerin Kristel.

Terwijl de kinderen op de trampoline springen of het kabelbaan ontdekken kun jij heerlijk relaxen op het boerenterras met het hemels uitzicht en tegelijkertijd de jongsten in de gaten te houden.
Niks moet alles mag!

De accommodaties

Bie Gait

Bie Gait

Een 16-persoons vakantiehuis, met de luxe om je terug te trekken op je eigen slaapkamer met een boekje. Of op een bank in de ruime woonkamer in de relaxstand. Maar eigenlijk is er buiten ook voldoende te zien en te beleven. Laat je onderdompelen bij de wellness en niet vergeten te genieten van de rondleiding over het erf én het boerenbedrijf door boer Leo, St Bernardhonden Joep en Loet.

Er staan éénpersoons bedden op iedere kamer en op een aantal kamers zijn kinderledikanten, 4 in totaal,

 

 bij geplaatst. De slaapkamers zijn in boerenlandleven stijl ingericht. Daar je in de ene kamer bespiedt wordt door Schotse hooglanders, houdt een witte kip (van het landlevensservies) de boel in de gaten. Vergeet vooral de leuke nachtlampjes niet te bewonderen.

Er is niks aan toeval overgelaten. Het landelijke leven komt overal terug. De houten trap die je naar boven brengt, de houten dakconstructie & de houten details. De douches zijn ruim met prachtige elementen en grote wasbakken en een eikenhouten plank waar jij je spulletjes kwijt kunt.

Iedere kamer is op haar eigen manier uniek. De ene kamer heeft een hoge nok terwijl de andere aan de voorkant zit en prachtige ronde raampjes heeft. Vanuit de ronde raampjes kijk je zo naar buiten op de bijzondere oude eikenbomen. Over deze gezellige ‘dikkerds’ wordt vol lof gesproken. Ze kunnen namelijk al wel honderd jaar oud zijn. In de zomer is het heerlijk om onder het eikenblad in de schaduw te zitten en met regen kun je er heerlijk onder schuilen.


 
Bie Sien

Bie Sien

Het voorhuis van Erve Broam is ingericht als vakantiewoning. Met maar liefst 16 volwassenen en 5 kinderen (5 kinderledikanten verdeeld over 3 slaapkamers). kun je hier genieten van een authentiek Twents verblijf. Onze gasten genieten van de rust, de ruime privétuin en de koeien, hazen en reeën voor het huis.

De boven- en benedenverdieping hebben een eigen badkamer. Zowel boven als beneden is er op een slaapkamer een heuse bedstee gerealiseerd. De kamers op de bovenverdieping hebben nieuwe boxspring bedden. Er is op de benedenverdieping zelfs een ‘Twentse opkamer’ met uitzicht op de stal. De slaapkamers op de bovenverdieping hebben een weids uitzicht.

Overdag is er altijd iets te doen voor jong (speel- en voetbalveld) en oud (sauna en hottub). Voor wie meer reuring zoekt, biedt de omgeving voor ieder wat wils. En ’s avonds geniet je van de sterrenhemel. Op het Twentse platteland, daar waar het nog echt donker wordt.

Kristel denkt graag met je mee over leuke activiteiten om het boerenbedrijf en de omgeving te leren kennen.  

 
 
Bie Dieka

Bie Dieka

Het vrijstaande vakantiehuis Bie Dieka is uniek! Samen met je familie, vrienden of gezin in alle rust genieten van de ruimte en je laten onderdompelen in luxe. Heerlijk luieren in de ligstoelen of met z’n allen in de jacuzzi, op de veranda van de cottage. Met als extraatje: de sauna. Het uitzicht is fantastisch. Vooral in de zomer, als de koeien van Erve Broam staan te grazen in jouw achtertuin.

Rust, ruimte, je vakantie in deze vakantiewoning beleef je intens, middenin de natuur. Het is net een levendig schilderij waar je zomaar een buizerd kunt spotten, vanaf je terras of je ziet nog net een haas over het weiland sprinten. In de verte de bosrand, die ieder seizoen anders kleurt. Fenomenaal, op welk vakantieplekje vind je dat nog?

Met uiterste zorgvuldigheid en met heel veel aandacht en liefde is dit nieuwe juweeltje sfeervol ingericht. De rustieke sfeer wordt versterkt door prachtige details. Hier komt het plattelandsleven op een elegante manier ook binnen sfeervol tot leven. De vrijstaande woning is perfect geschikt voor een gezelschap van maximaal 8 volwassenen en er kunnen 3x kinderledikanten bijgeplaatst worden. Een slaapkamer met keukentje en badkamer en een tweetal wc's bevinden zich op de benedenverdieping. De overige 3 slaapkamers zijn op de eerste verdieping.

Met zomerse temperaturen kun je nog lang nagenieten in de grote tuin. Even een beetje voetballen of ravotten met de ( klein)kinderen of keuvelen over de mooie dagen die nog komen gaan. Met koelere temperaturen met z'n allen gezellig op de grote bank in de sfeervolle woonkamer voor de Smart tv. De haard is aan, iets lekkers erbij, dat is pas genieten.

Hoe lijkt je dat, om met opa en oma en met de (klein)kinderen op pad te gaan. Of, zie jij het al voor je, dat je samen met de familie, buren, vrienden en heerlijk weekend of weekje weg bent op dit unieke plekje.

 
 
Wellness in de bakspieker en hottub

Wellness in de bakspieker en hottub

Je kijkt je ogen uit zodra je de deur opent van de Bakspieker van Erve Broam. Het ritueel kan beginnen. Eerst heerlijk onder de douche, goed afdrogen en met de voetjes in het water en dan de sauna in. Heerlijk op een handdoekje liggend relaxen. De laatste minuutjes zittend op de onderste bank. En dan naar buiten, de wei in, afkoelen. Hoe bijzonder is dit, om op een ligbedje middenin ‘the middle of knowhere’ te mogen genieten van het buitenleven.

En dan de hottub in. De op hout gestookte grote badkuip, waar je heerlijk ver weg kunt kijken. En de koeien kijken met je mee! Bij heldere hemel kun je eindeloos veel sterren tellen. Wanneer kom jij wellnessen? 

Voor de gasten van de vakantieboerderij is het gebruik van de sauna en de hottub/ jacuzzi volledig inbegrepen.

Heeft u een korte vraag?
Stuur dan een WhatsApp bericht
naar Kristel Scholten Linde
Via: 06 30391343