Erve Broam

Uitgelicht

Twentse VOS in zomerse sferen

Twentse VOS in zomerse sferen

Vrouwelijke ondernemers die zich verenigd hebben in de ‘Twentse Vrouwelijke Ondernemers Sociëteit’ (VOS). De ‘Twentse VOS’ organiseert vier keer per jaar een bijeenkomst over een actueel ondernemersthema.
Vanzelfsprekend was het een grote uitdaging om een vrouwelijke ondernemerssociëteit zo te verrassen dat ze vol bewondering op de bijeenkomst konden terugblikken. En dat is gelukt. En hoe!
Dankzij het stralende weer, de tientallen lampionnen en in de schaduw van de eikenbomen hebben de dames genoten. Klik hier voor meer informatie over VOS.


Deel dit bericht:

Vergaderen aan tafel of tussen de koeien

Vergaderen aan tafel of tussen de koeien

Soms wil je wat anders dan een vergaderruimte met tafels en stoelen. Op Erve Broam kun je vergaderen tussen de koeien, op strobalen in de stal, op picknickkleden in het weiland of zelfs in het bos achter onze mooie boerderij. Voor elke groep gaan we op zoek naar een passende plek op ons bedrijf. Inspirerend, verfrissend, ruimtelijk, onze boerderij biedt vele mogelijkheden. En voor wie toch graag praktisch werkt in een omgeving met beamer, scherm, flip over en wifi, daarvoor hebben we een goed ingerichte vergaderruimte beschikbaar. Neem contact op met Kristel om de mogelijkheden te bespreken. 

Deel dit bericht:

Ontspannen yogaweekend

Ontspannen yogaweekend

Samen met je vaste groep een ontspannen yogaweekend plannen? Erve Broam biedt binnen en buiten verschillende plekken om met je groep aan het werk te gaan of individueel te ontspannen. Onze tuin, het weiland, ons bos en ook de hottub en sauna staan tot je beschikking. Maar liefst 14 personen kunnen overnachten in onze vakantiewoning. Desgewenst kan Kristel overdag een gezonde, streekeigen, lunch verzorgen. Kom natuurlijk genieten op Erve Broam! 

Deel dit bericht:

Heeft u een korte vraag?
Stuur dan een WhatsApp bericht
naar Kristel Scholten Linde
Via: 06 30391343