Erve Broam

Uitgelicht

Feestje bij Erve Broam

Feestje bij Erve Broam

Feestje met je buren, collega's of vrienden? 50 of 65 jaar geworden? 
Of misschien zelfs 80? Bruiloft of een ander feestje? Kom langs voor meer info!


Erve Broam, Groot-Agelo 
 ☎️ 06 303 91 343 of mail info@ervebroam.nl

#boerderij #feest #feestje #abraham #sarah #vakantiewoning #groepsaccommodatie  #Twente #Bruiloftinspiratie #Kleinebruiloft #intiem #weddingplanner #trouwlocatie Visit Twente VVV Ootmarsum-Dinkelland VisitOost

Deel dit bericht:

Recensie | Bedankt voor de gastvrijheid

Recensie | Bedankt voor de gastvrijheid

Richard Bla schreef een mooie review:
Met een groep van acht personen hebben wij tijdens het paasweekend een erg fijn verblijf ervaren in de woning Bie Dieka. De locatie was van alle gemakken voorzien (Handdoeken, vaatwastabletten, etc.), zo ook het Wellness gedeelte met een Jacuzzi en Sauna. Contact met de verhuurder(s) verliep eenvoudig en uiterst vriendelijk! Bedankt voor de gastvrijheid!

Met zulke mooie recensies zijn we altijd blij! Dank jullie wel. Ook zin om deze leuke vakantiewoning te boeken? Check onze site!
Tot snel bij Broam!


Erve Broam, Groot-Agelo 
06 303 91 343 of mail info@ervebroam.nl


#boerderij #vakantie #vakantie2024 #genieten  #boerenvilla #vakantiewoning #boerderijleven #groepsaccommodatie  #Twente #vakantieplekje #bijzondervakantieplekje #bijzonderovernachten #feest #feestlocatie #collegas #teamfeest #vergadering #vergaderen #twents #uitintwente #ootmarsum  
VisitOost | Visit Twente | VVV Ootmarsum-Dinkelland

Deel dit bericht:

Lieffff.......

Lieffff.......

Kijk eens hoe leuk! Dit vonden we in het gastenboek.
Van 16 t/m 23 februari hadden we hier een fantastische week!

????????????Hartelijk dank....voor de goede zorgen
...de koffie met krentenwegge!
...de rondleiding door de stal!
...de knuffels die we Joep en Loet mochten geven!

????????????We genoten:
- in de hottub
- het ligbad
- op de trampoline
- van het pizza eten bij de vuurkorf

Wat een heerlijke tijd hadden we hier!
Groetjes van familie de Vree + Lagendijk

Dank je wel voor deze fantastische tekeningen en lieve woorden. Dank jullie wel dat jullie er waren. En wat fijn dat jullie het zo leuk hebben gevonden. ????

Erve Broam, Familie Scholten Linde
Nijenkampsweg 4,  Agelo.
Mobiel: +31630391343
Email: info@ervebroam.nl
www.ervebroam.nl

Deel dit bericht:

Feestje vieren?

Feestje vieren?

Ben je op zoek naar een ruime geschikte locatie om iets te vieren? 
Broam's Antje is een mooie bruine kroeg om met een grote groep een feestje te vieren. Zelfs als het slecht weer is. Bij mooi weer kun je natuurlijk buiten zitten. Eerst met de groep de activiteit 'Boerenspelen' of met een Oldtimerbus op pad. En eindigen bij Broam met een buffet en het feest is geslaagd.

Vergaderen met een grote groep????‍????
Of wil je een bijeenkomst houden voor een groep tot 70 personen? En, dit uitbreiden met leuke activiteiten? We bieden diverse arrangementen aan, maar kunnen uiteraard ook iets 'op maat' maken.

Broam's Antje wordt alleen verhuurd in combinatie met een arrangement. 

????Tot snel bij Broam!???? Fijne zondag.
Erve Broam, Groot-Agelo 
☎️ 06 303 91 343 of mail info@ervebroam.nl of check https://ervebroam.nl/eten

Deel dit bericht:

Ook op ´bijzonder plekje´

Ook op ´bijzonder plekje´

Misschien heb je er wel eens van gehoord?
Bijzonder plekje!

Marleen Brekelmans verzamelt sinds 2010, bijzondere hotels en overnachtingen, sfeervolle vakantiewoningen en bed & breakfast adressen. En ook nog met de leukste tips en verrassende adressen voor levensgenieters! De meest bijzondere (vakantie-)adressen in Europa, geselecteerd op persoonlijke beleving. Van theetuin tot kleinschalige design lodge; stuk voor stuk uniek en origineel, maar vooral ‘fijn-om-te-zijn’!

Het leuke is, sinds kort staat Erve Broam ook op deze site beschreven.

Grote vakantiehuizen met wellness in Twente 
Erve Broam ligt op een rustig plekje, niet ver van Ootmarsum in Twente. In het karakteristieke voorhuis van de eeuwenoude boerderij vind je twee XXL vakantiewoningen (met wellness!) voor 16 personen elk. Daarnaast ben je welkom in vakantiehuis Bie Dieka, met plek voor 8 personen en 3 kleine kinderen. ❤
https://www.bijzonderplekje.nl/erve-broam/

Deel dit bericht:

Recensie | Wij komen volgend jaar zeker terug

Recensie | Wij komen volgend jaar zeker terug

Romy Zuidhof schreef een mooie review


'Fijn verblijf gehad met onze familie! Vriendelijke eigenaren en de boerderij is van alle gemakken voor zien. Het hele weekend gebruik kunnen maken van de hottub en de sauna. En voor de kleintjes was er genoeg speelgoed mogelijkheden aanwezig. Wij komen volgend jaar zeker terug!' ✨


Dat vinden we supermooi om te horen!???? Ook bijgaande foto van Vakantiewoning 'Bie Sien' is door Romy gemaakt. Het is héérlijk om in de herfsttijd te komen overnachten.

Deel dit bericht:

Workshop van Cleaning Twente

Workshop van Cleaning Twente

Clean Your Life Part III 
Cleaning Twente uit Hengelo beleefde de derde editie van Clean Your Life. Met een nieuwe locatie, frisse gezichten en een inspirerende ambiance heten ze iedereen welkom op Erve Broam, een prachtig verzorgde locatie. Na een smakelijke lunch leidde Ursula Aubri  van Cadré Lijstenmakerij Art-Gallery een boeiende workshop, waarbij creativiteit de vrije loop kreeg. Niet alleen de workshop zelf, maar ook diepgaande vragen resulteerden in boeiende discussies en gesprekken. 
Dank je wel, Mardin Eeftink van Mardisignfotografie, voor het vastleggen van alle onvergetelijke momenten van deze dag! ????

Deel dit bericht:

Vergaderen slaapverwekkend?

Vergaderen slaapverwekkend?

Nee, op onze pracht locatie bij Erve Broam is het héérlijk comfortabel vergaderen. Okay, het kan zijn dat je in slaap valt omdat het zo gezellig warm is bij de kachel. Weet je wat ook leuk is? Je hebt vanuit de vergaderruimte uitzicht op de koestal. Dat is pas inspirerend tijdens je vergadering. 
Wil je een aantal dagen vergaderen? Dat kan ook. Op de eerste verdieping zijn mogelijkheden om te overnachten. 

Erve Broam, Familie Scholten Linde
Nijenkampsweg 4,  Agelo.
Tel: +31 (0)541 670 705
Mobiel: +31630391343
Email: info@ervebroam.nl
www.ervebroam.nl


#boerenleven #boeren #vergaderen #vergadering #koe #kalf #boerenlunch #lunch #diner #vergaderruimte #rondleiding Visit Twente VisitOost VVV Ootmarsum-Dinkelland  #Twente #overnachten #week #midweek

Deel dit bericht:

TEAMBUILDING | & vergaderen

TEAMBUILDING | & vergaderen

TEAMBUILDING & vergaderen  
[ én overnachting ] 

Wanneer heb jij voor het laatst iets leuks gedaan met je team? Dat is vast al een tijd geleden… Tijd voor een origineel bedrijfsuitje! Het is superbelangrijk voor de werksfeer. Tijd voor teambuilding!
De oude kalverstal van Oons Gait is omgetoverd tot een ruime huiskamer en is ook te gebruiken als luxe vergaderruimte. En als het weer het toelaat, dan is het zelfs mogelijk om een meeting buiten te doen, met uitzicht op de koeien. Koeien zijn altijd inspirerend en misschien brengen ze het team wel op de beste ideeën!

Wil je de teambuilding graag fysiek doen, lekker buiten? Doe mee aan de Boerenspelen! Samen actief bezig met allerlei ludieke spellen zoals: overall hangen, melkwedstrijd, de speld in de hooiberg, kruiwagenrace en 'n appeltje schillen.


P.s. Rijd je in een elektrische auto? Bij Erve Broam hebben we twee parkeerplekken voor de deur waar jij je elektrische auto kunt opladen.


Zien we je snel snel bij Broam?
Bel 06 303 91 343 of mail info@ervebroam.nl | https://ervebroam.nl/overnachten/

Deel dit bericht:

NIEUW  | BIE GAIT

NIEUW | BIE GAIT

Vakantievilla Bie Gait heeft een een ruime ontvangsthal beneden. Er is ruimte om de eigen fietsen te stallen. Het gangetje brengt je bij de luxe woon/leefkeuken met groot buitenterras. 
En....dit buitenterras is nu klaar. Met een veranda waar je met z'n allen kunt zitten. Of in de hottub en sauna kunt genieten. Het uitzicht is fantastisch. Jij hebt een ver uitzicht over onze landerijen.

Zien we je snel snel bij Broam?
Erve Broam, Groot-Agelo 
06 303 91 343 of mail info@ervebroam.nl | 

Deel dit bericht:

Heeft u een korte vraag?
Stuur dan een WhatsApp bericht
naar Kristel Scholten Linde
Via: 06 30391343