Erve Broam
Reserveren

Reserveren

Gebruik het onderstaande formulier om uw prijs te berekenen en uw reserveringsverzoek door te geven. Voor vragen of een offerte kunt u natuurlijk ook altijd even bellen, mailen, SMS'en of Whatsappen. Bekijk de overnachten pagina voor de prijzen per overnachting, bekijk de activiteiten pagina voor de prijzen per activiteit en bekijk de zakelijk pagina voor de prijzen per zakelijke activiteit. De prijzen voor de zakelijke markt zijn exclusief BTW zichtbaar op het reserveringsformulier .

Overnachting

(Leeftijd v/d kinderen graag aangeven bij opmerkingen)

Gebruik van de houtgestookte hottub en sauna is voor 1 dagdeel inbegrepen. Hieronder kunt u de hottub voor extra dagen reserveren.

Activiteit

Rondleiding over het melkveebedrijf (incl. koffie/ranja). Kristel en Leo Scholten Linde vertellen graag over het reilen en zeilen op de boerderij. Tijdens een rondleiding gaan we samen "Koetjes en kalfjes kijken" en nog veel meer. (vanaf 10 personen)

Minimaal 10 personen (in totaal).


Tegenwoordig gaan de koeien op Erve Broam naar de melkrobot als ze gemolken willen worden, maar een beetje boer kan nog steeds met de hand melken. Ook ervaren hoe dat gaat? Kom bij ons langs voor de workshop "Hoe melk ik een koe?" (minimaal 10 personen).

Minimaal 10 personen.


Kristel en Leo Scholten Linde vertellen graag over het reilen en zeilen op de boerderij. Tijdens een rondleiding (voor ten minste 10 personen) gaan we samen "Koetjes en kalfjes kijken".

Minimaal 10 personen.


In deze workshop worden op creatieve wijze originele klompen bewerkt tot prachtige kunstwerken. Hiervoor wordt gebruik gemaakt met verf, glitters, kant etc. Incl. koffie/thee en lekkers. Ook leuk als kinderfeestje! (vanaf 6 personen) Duur: 2,5 à 3 uur.

Minimaal 10 personen.


In deze creatieve workshop bewerkt u koeien van papier-maché tot een eigen kunstwerk. Er wordt gebruik gemaakt van verf, kant, kralen, glitters en papier. Incl. koffie/thee en lekkers. Ook leuk als kinderfeestje! (vanaf 6 personen) Duur: 2,5 à 3 uur.

Minimaal 6 personen


Eerst heerlijk onder de douche, goed afdrogen en met de voetjes in het water en dan de sauna in. Dit geldt alleen voor de gasten die niet overnachten. Alleen mogelijk in combinatie met gebruik van de wellnessruimte.

Dagdeel of avond (4 uur), minimaal 4 personen (incl. hapjes en drankjes).


Een uitdagende route rijden in een klassieke Kever cabrio. De classic car rally is een bijzondere beleving met een Kever uit de jaren zeventig. Erg uniek als exclusief uitje!

Minimaal 10 personen.


Onder begeleiding van een ervaren klootschieter leert u hoe met zo min mogelijk schoten de finish kunnen halen. Tijdens een ronde Klootschieten kun je als groep (ten minste 10 personen) sportief genieten van het Twentse Landschap.

Minimaal 10 personen.


Op zoek naar een middag vol gezelligheid voor de familiedag, een teamuitje of buurtfeest? Kom naar de Boerenspelen op Erve Broam. Samen actief bezig met allerlei ludieke spellen zoals: overall hangen, melkwedstrijd, de speld in de hooiberg, kruiwagenrace

Minimaal 10 personen.


Na een gedegen uitleg en proefrit gaat u op een landbouwtrekker het Twentse grensgebied doorkruizen. Op meer dan 50 jaar oude trekkers kunt u van deze mooie streek genieten. Met maximaal 10 trekkers in een rustig tempo door het Twentse boerenland sturen.

Minimaal 6 personen.


Ontdek ons prachtige Twente met de fiets. Of u nu voor 1 dag of meerdere dagen een (groot) aantal fietsen wilt huren. Op aanvraag, kunnen er fietsen voor u klaar staan.


Ontdek Twente op een authentieke solex uit de jaren '50, een scooter of op een andere unieke manier. Prijs op aanvraag.


Ook op zoek naar een 'ander' uitje? Een middag of avond luisteren naar mooie verhalen om het kampvuur? Of meer weten over de bijzondere magische Twentse tekens? Of gewoonweg zenn worden door een yogales? Wij organiseren het graag voor u bij Erve Broam!

Eten & drinken

Een luxe Broodjeslunch op het platteland. Vanaf 6 personen. Graag minimaal 3 dagen van tevoren reserveren.


Een stevige Boerenlunch op het platteland. Net als vroeger. Vanaf 6 personen. Graag minimaal 3 dagen van tevoren reserveren.


Twentse Tapas maar dan bij de 'boer'. Uitgebreid genieten van diverse hapjes, helemaal van nu! Vanaf 6 personen. Graag minimaal 3 dagen van tevoren reserveren.


Engelse sfeer op het Twentse platteland. Geniet van de heerlijke afwisseling tussen van zoet en hartig. Vanaf 6 personen en duurt 2 tot 2,5 uur. Graag minimaal 3 dagen van tevoren reserveren.


Net zoals de High tea maar dan net iets luxer. Ervaar de Engelse sfeer op het Twentse platteland. Vanaf 6 personen en duurt 2 tot 2,5 uur. Graag minimaal 3 dagen van tevoren reserveren.


Uitgebreid ontbijt, stamppot buffet, feestbuffet of BBQ, Op Erve Broam denken we met u mee over de beste en leukste manier om te vergaderen of iets te vieren! Min. 3 dagen van te voren. Vanaf 6 personen. Prijs op aanvraag!

Geschikt vanaf 6 personen.

Zakelijk

Voor het gebruik van de vergaderlocatie op Erve Broam rekenen wij geen zaalhuur. We stellen de zaal beschikbaar vanaf 10 personen. U dient wel consumpties bij ons af te nemen. Prijzen zijn excl. BTW.

Prijzen per persoon, minimaal 10 personen


Vink deze optie aan indien u een of meerdere cadeaupakketten wilt bestellen.

Algemene gegevens

Mijn reservering

Hier verschijnt uw reservering, indien u een of meerdere opties selecteert.

Heeft u een korte vraag?
Stuur dan een WhatsApp bericht
naar Kristel Scholten Linde
Via: 06 30391343