Erve Broam
Boek nu!
Een warm welkom

op Erve Broam
Eten

Eten

Vrögger (vroeger) werd er op de boerderij hard gewerkt op de boerderij en was het belangrijk om een voedzame, overheerlijke maaltijd te nuttigen. Bovendien was het altijd beregezellig aan de grote keukentafel met verre kippeneieren, vlees en groentes uit eigen tuin.

Je ziet het natuurlijk zelf al helemaal voor je. Voor de boerderij onder de dikke eikenbomen of gezellig met z'n allen rond de keukentafel van de vakantiewoning samen met je vrienden of familie. Genieten van het leven!

Tegenwoordig is eten nog belangrijker. Zekers wanneer er een feestje gevierd wordt. Of tijdens een vergadering of wanneer je bij ons komt overnachten. De vraag 'wat doen we met het eten',  komt altijd voorbij.

Daarom hebben we de mogelijkheden op een rijtje gezet, zodat je een duidelijk overzicht krijgt wat er te kiezen valt en wat een arrangement precies inhoudt. Natuurlijk kunnen we alles op maat aanpassen. En mocht je daarover dan vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.Maak je keuze!

Broam's Antje

Broam's Antje

Ben je op zoek naar een ruime geschikte locatie om iets te vieren? Of wil je een bijeenkomst houden voor een groep tot 70 personen? En, dit uitbreiden met leuke activiteiten? We bieden diverse arrangementen aan, maar kunnen uiteraard ook iets 'op maat' maken. 

'Broam's Antje' is een mooie bruine kroeg om met een grote groep een feestje te vieren. Zelfs als het slecht weer is. Bij mooi weer kun je natuurlijk buiten zitten. Eerst met de groep de activiteit 'Boerenspelen' of met een Oldtimerbus op pad. En eindigen bij Broam met een bbq erbij en het feest is geslaagd.

Heerlijk relaxed vergaderen op een prachtlocatie. En dat een midweek lang? Een ruime chillruimte en mogelijkheid om zelf te koken. Of gewoon iets laten komen. Dat kan ook!

Het maakt ons allemaal niks uit!
P.s. 'Broam's Antje' wordt enkel-en-alleen verhuurd met een arrangement. 

Wil je een aanvraag doen of meer weten?

Vraag een offerte aan
Heeft u een korte vraag?
Stuur dan een WhatsApp bericht
naar Kristel Scholten Linde
Via: 06 30391343