Erve Broam

Uitgelicht

Zelf het 'boerenleven' ervaren?

Zelf het 'boerenleven' ervaren?

Dat kan!

Boer Leo vertelt graag over zijn passie en maakt iedereen enthousiast. Vol trots vertelt hij over het boerenbedrijf dat al generaties lang in de familie zit.
De rondleiding gaat ook langs de melkrobots. Je kijkt je ogen uit! Onze melkrobots melken de koeien. De kalfjes knuffelen, de koeien aaien, en alles te weten komen over de boerderij?

https://ervebroam.nl/melkveebedrijf

Deel dit bericht:

Klassieke muziek op (buiten)locatie

Klassieke muziek op (buiten)locatie

Klassieke muziek op (buiten)locatie In de zomer van 2018 hadden we Daniel Rowland te gast. De gasten kwamen met een mooie fietstocht langs 3 bijzondere plekjes (o.a. Erve Broam) om te genieten van de musici tijdens het bijzondere Stift International Music Festival. Dankzij het mooie zomerweer speelden de musici op het boerenerf direct onder de eeuwenoude eikenbomen. De gasten genoten volop. Een unieke plek met een bijzondere klank ( de koeien loeiden soms vrolijk mee). Meer weten over onze diverse mogelijkheden? App of bel 06 - 3039 1343.

Deel dit bericht:

Kookworkshop bij Broam

Kookworkshop bij Broam

Eerst koken en daarna natuurlijk zelf alles 'opsmikkelen'. Dat wordt een beregezellige dag samen!


☆ Eerst met elkaar de voorbereidingen treffen voor een fantastische maaltijd

☆ Daarna iedereen complimenteren met het smaakvolle resultaat

☆ Leukere combi is er toch niet?


Ook zin om met collega's, familie of vrienden een kookworkshop te volgen? App of bel 06 - 3039 1343.

Deel dit bericht:

'Je bent nooit te oud om te leren'

'Je bent nooit te oud om te leren'

Eind 2018 heeft een grote groep melkveehouders een aantal maandagen zich laten bijspijkeren tijdens de miniMaster Melkveehouderij georganiseerd door Rabobank Twente Oost.

Een bult kennis en inspiratie rijker, vierden we samen met een groot aantal andere melkveehouders begin 2019 de certificaatuitreiking bij Erve Broam.

Ook op zoek naar een geschikte locatie voor een teambuildingsdag? App of bel 06 - 3039 1343.Deel dit bericht:

Twentse VOS in zomerse sferen

Twentse VOS in zomerse sferen

Vrouwelijke ondernemers die zich verenigd hebben in de ‘Twentse Vrouwelijke Ondernemers Sociëteit’ (VOS). De ‘Twentse VOS’ organiseert vier keer per jaar een bijeenkomst over een actueel ondernemersthema.
Vanzelfsprekend was het een grote uitdaging om een vrouwelijke ondernemerssociëteit zo te verrassen dat ze vol bewondering op de bijeenkomst konden terugblikken. En dat is gelukt. En hoe!
Dankzij het stralende weer, de tientallen lampionnen en in de schaduw van de eikenbomen hebben de dames genoten. Klik hier voor meer informatie over VOS.

Deel dit bericht:

Vergaderen aan tafel of tussen de koeien

Vergaderen aan tafel of tussen de koeien

Soms wil je wat anders dan een vergaderruimte met tafels en stoelen. Op Erve Broam kun je vergaderen tussen de koeien, op strobalen in de stal, op picknickkleden in het weiland of zelfs in het bos achter onze mooie boerderij. Voor elke groep gaan we op zoek naar een passende plek op ons bedrijf. Inspirerend, verfrissend, ruimtelijk, onze boerderij biedt vele mogelijkheden. En voor wie toch graag praktisch werkt in een omgeving met beamer, scherm, flip over en wifi, daarvoor hebben we een goed ingerichte vergaderruimte beschikbaar. Neem contact op met Kristel om de mogelijkheden te bespreken. 

Deel dit bericht:

Ontspannen yogaweekend

Ontspannen yogaweekend

Samen met je vaste groep een ontspannen yogaweekend plannen? Erve Broam biedt binnen en buiten verschillende plekken om met je groep aan het werk te gaan of individueel te ontspannen. Onze tuin, het weiland, ons bos en ook de hottub en sauna staan tot je beschikking. Maar liefst 14 personen kunnen overnachten in onze vakantiewoning. Desgewenst kan Kristel overdag een gezonde, streekeigen, lunch verzorgen. Kom natuurlijk genieten op Erve Broam! 

Deel dit bericht:

Heeft u een korte vraag?
Stuur dan een WhatsApp bericht
naar Kristel Scholten Linde
Via: 06 30391343