Vergaderen tussen de koeien

Erve Broam: een boerderij met traditionele Twentse uitstraling. Op deze plek bent u verzekerd van een vergadering, bijeenkomst of workshop in een sfeervolle omgeving. De perfecte locatie voor groepen van 10 tot 50 personen. 

De vergaderruimte is van alle gemakken voorzien. Een beamer, een scherm, wifi en een flip-over staan voor u klaar. De opstelling van de tafels en stoelen is flexibel.

De vergaderarrangementen wisselen van koffie, thee en krenten- wegge bij ontvangst tot een uitgebreider arrangement met boerenlunch en/of buffet. Welk arrangement u ook kiest, de Twentse gastvrijheid en streekeigen producten voeren de boventoon. Voor de lunch kunt u de gezellig ingerichte ruimte op de eerste verdieping gebruiken.

Op de vergaderlocatie van Erve Broam kunt u een intensieve overlegsessie combineren met ontspanning. De mooie omgeving van het bedrijf leent zich bijzonder goed voor een wandeling na de lunch. Op het bedrijf zelf is een educatieruimte ingericht en er is een rondleiding mogelijk. Neem gerust contact op om uw persoonlijke wensen te bespreken.

Bekijk het fotoalbum van vergaderen op Erve Broam of de folder Sfeervol vergaderen in een unieke omgeving om  alles nog eens rustig na te lezen.


Grotere kaart weergeven

Foto's