Overnachten op Twents erfgoed

De historische boerderij Erve Broam ligt in de Twentse buurtschap Agelo, nabij Ootmarsum. Het voorhuis van Erve Broam is ingericht als vakantiewoning voor maximaal veertien personen en 4 kleine kinderen. Deze ruime accommodatie is uitstekend geschikt voor familie- of vrienden- weekenden of andere gelegenheden.

De vakantieboerderij bestaat uit een woonkamer, keuken, zeven slaapkamers, twee ruime badkamers en drie toiletten. De vakantie- boerderij is van alle gemakken voorzien. Ook zijn nog vele authentieke elementen bewaard gebleven. 

Bij de vakantieboerderij hoort een ruime tuin met een terras met tuinmeubilair. Tevens is er een carport, die als overdekt terras te gebruiken is. In de tuin staat de monumentale bakspieker en houtgestookte hottub voor ontspanning tijdens warme en koude dagen. Daarnaast is er voor de kinderen volop speelgelegenheid:

  • trampoline
  • kabelbaan
  • duikelrek
  • diverse glijbanen

Bekijk het fotoalbum voor foto’s en de folder Sfeervol overnachten op Twents erfgoed om alles nog eens rustig na te lezen. Ook is informatie over het overnachten te vinden op Erfgoed Logies.


Kom bij ons binnen kijken!


Grotere kaart weergeven

Foto's