Erve Broam neemt de felbegeerde VVV Rob de Bes Award mee naar huis!

Donderdag 27 september werd de VVV Rob de Bes Award uitgereikt tijdens het congres in Apeldoorn. Erve Broam kwam na een lang voortraject als trotse winnaar uit de bus.

De VVV Rob de Bes Award is namelijk dé aanmoedigingsprijs van de VVV in Nederland en wordt elke twee jaar uitgereikt aan een toeristische ondernemer die zich op positieve wijze onderscheidt met een vernieuwend product of een verrassende marketingaanpak. Erve Broam mag zich opvolger noemen van onder andere De TwentseWelle en Attractiepark Slagharen.

 Rob de Bes award

Voorzitter van de vakjury Karla Peijs (tevens Commissaris van de Koningin van Zeeland) maakte onder toeziend oog van honderden aanwezigen bekend waarom Erve Broam de winnaar was: “Het onderscheidende van Erve Broam zit ‘m in het authentieke, Twentse karakter van de boerderij dat een grote rol speelt in de beleving van de gasten in combinatie met een goed doordacht en uitgewerkt educatief element. het bedrijf zet hiermee niet alleen een inhoudelijk verhaal neer maar draagt ook actief bij aan het in standhouden van de sociaal-culturele waarden van de regio Twente”.


Om de stemmers te bedanken, hebben Leo en Kristel Scholten Linde een weekendje in de vakantiewoning en een boerenlunch verloot. Voor de jonge stemmers was er een kindermiddag met de gehele klas te winnen. Het weekendje is gewonnen door de heer Bertus Bronsvoort uit Holten. De boerenlunch door mevrouw Renate Meijer uit Noord Deurningen en de kindermiddag door Lynn Stevelink uit Agelo. Alle winnaars waren erg gelukkig met de prijzen.

Foto's